Onze professionele cleaning afdeling verzorgt zowel inwendige alsook uitwendige reiniging van al Uw transportmaterieel.

Telefonnummer Cleaning: +31 (0) 115 467 460

De aanmeldtijden zijn als volgt: Maandag tot en met vrijdag: van 06:00 tot 21:00 uur

Zaterdag: van 06:00 tot 11:00 uur

Buiten de aanmeldtijden: alleen op afspraak

Bij de inwendige reinigingen staan jarenlange ervaring en gebalanceerde cleaning programma’s in voor een juiste verhouding tussen perfect uitgevoerde reinigingen en een minimale belasting van het milieu als het gaat om afvalwater. Niet voor niets is de Van Opdorp Transportgroep aangesloten bij de ECTA en voldoet de cleaning aan ATCN eisen. Uiteraard worden Europese clean certificaten verstrekt.

Door onze vanzelfsprekende zorg voor het milieu stellen wij hoge eisen aan ons afvalwater alvorens dit te lozen. Vanzelfsprekend voldoet onze cleaning aan alle aspecten die aan een cleaningsstation voor voedingsmiddelreinigingen gesteld worden; kiemvrij reinigen, kosjer reinigingen en andere bijzondere wensen behoren tot de mogelijkheden.

Op al onze cleaning activiteiten zijn de ATCN tankreinigingsvoorwaarden van toepassing. Deze zijn hier, alsook alvorens te laten cleanen bij de aanmeldbalie ter inzage.

Er zijn prima kantinefaciliteiten aanwezig alwaar (gratis) koffie en diverse broodjes en versnaperingen te verkrijgen zijn. Toilet en douchemogelijkheden zijn eveneens aanwezig. Vraag Offerte aan