De Van Opdorp Transportgroep voert al sinds 1927 transportopdrachten uit.
U kunt dan ook terecht voor goed en volgens klantenwensen uitgevoerd transport.
We bieden u de volgende transport mogelijkheden aan:

Bulktransport

In de bulksector is de Van Opdorp Transportgroep actief in de non-food sector, voornamelijk granulaten, alsook in het gespecialiseerde food-segment. Veelal zijn de bulkopleggers aangepast aan de technische uitvoeringswensen van de opdrachtgevers.
De trekkers zijn voorzien van geluidsarme compressoren om een verantwoord en vlot verloop van de lossingen mogelijk te maken.

Conform de (Europese) wetgeving en de wensen van opdrachtgevers worden de chauffeurs getraind met bijzondere aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu aspecten.
Een speciale zuig-bulkoplegger is inzetbaar voor bijzondere opdrachten in de droge stoffen, bijvoorbeeld in geval een opdrachtgever te maken heeft met contaminatie.

Naast de activiteiten in de non-food beschikt de Van Opdorp Transportgroep ook over food-bulken die met de juiste kennis van zaken voor droge levensmiddelen kunnen worden ingezet. Deze bulkopleggers zijn hiertoe speciaal uitgerust en geïdentificeerd volgens de levensmiddelenwetgeving.

Vraag offerte aan

Vacuumbulk Transport

Zuigbulk

 

Van Opdorp beschikte als één van de allereerst transportbedrijven in Europa over een vacuumbulk en heeft dus een heel ruime ervaring met zuig werk. Bij contaminaties, leeg halen van silo’s etc. is Van Opdorp gespecialiseerd en wil graag meedenken aan oplossingen voor Uw probleem. Specifieke wensen zijn bespreekbaar en zullen binnen de technische mogelijkheden worden verwezenlijkt.

Vraag offerte aan

Tanktransport

Het tanktransport wordt uitgevoerd in de levensmiddelsector.

Gespecialiseerd materieel met goed getrainde chauffeurs verzorgen de transporten van kritische producten op de wijze zoals door de klant gewenst.

Zo is kiemvrij vervoer, met name met opleggers die in ons eigen cleaning station zijn gereinigd is een specialiteit van de Van Opdorp Transportgroep.

Door de bijzondere uitrusting van de opleggers is het lossen in praktisch alle omstandigheden mogelijk, hydraulisch, elektrisch, met eigen pomp, aangesloten op pompsystemen van de afnemers.

Vraag offerte aan

Containertransport

De Van Opdorp Transportgroep heeft chassis in diverse uitvoeringen ter beschikking om Uw containertransporten uit te kunnen voeren.

  • Kipchassis om boxcontainers te kunnen lossen
  • Vaste chassis, getrokken door een trekker die van een compressor is voorzien voor het lossen van drukcontainers.
  • Met een speciale rotary uitgerust chassis voor het lossen van poedervormige producten uit een boxcontainer.

Uiteraard behoort de tussentijdse opslag van containers op ons eigen containerterrein tot de mogelijkheden.

Vraag offerte aan