Wie op zoek is naar een betrouwbaar transportbedrijf voor het vervoer van food, feed of non-food bulkgoederen is bij Van Opdorp Transportgroep aan het juiste adres. Wij beschikken over een modern wagenpark, waarbij alle wagens zijn uitgerust met de nieuwste generatie board computers. Digitale verzending van opdrachten en een track and trace systeem dragen bij aan onze hoge leverbetrouwbaarheid. Onze bulkopleggers zijn veelal aangepast aan technische uitvoeringswensen van onze opdrachtgevers.

Food, feed en non-food

Van Opdorp Transportgroep beschikt over food-bulken die voor het bulktransport van droge levensmiddelen worden ingezet. Vanzelfsprekend voldoen onze bulkopleggers aan de eisen gesteld binnen de levensmiddelenwetgeving. Voor het vervoer van veevoeders (feed) beschikken wij over de GMP certificering. Wat de non-food sector betreft, zijn we met name actief in het bulktransport van granulaten.

Bulktransport Veevoeders bij Van Opdorp Transportgroep

Tankcleaning

De bulkwagens worden veelal in de eigen tankcleaning van Van Opdorp Transportgroep in Sas van Gent gereinigd. Vanzelfsprekend voldoet onze tankcleaning aan de eisen gesteld binnen de levensmiddelenwetgeving.

Vacuümtransport

In geval van calamiteiten of contaminatie zetten wij onze speciale zuig-bulkoplegger in om de gewenste silo, container of bulkwagen leeg te zuigen. Van Opdorp Transportgroep heeft zowel een food als non-food vacuümbulk beschikbaar. Neem bij calamiteiten onmiddellijk contact met ons op via +31 (0)115- 467 402. Wij helpen u graag.

Leverbetrouwbaarheid

Het beleid binnen Van Opdorp Transportgroep is te werken met goed opgeleide Nederlandssprekende chauffeurs. Onze chauffeurs en planners bedrijven al jaren topsport. Dankzij hen scoren we namelijk al meerdere jaren op rij extreem hoog op belangrijke KPI’s van onze klanten; on-time laden en lossen met een betrouwbaarheid van 98% à 99%!

Bulktransport bij Van Opdorp Transportgroep

Meer informatie

Heeft u vragen over onze diensten of bent u geïnteresseerd in Van Opdorp Transportgroep als partner in bulktransport? Neem contact met ons op via commercial@vanopdorp.com of bel direct naar +31 (0)115- 467 461.