Van Opdorp Transportgroep is specialist in tanktransport van vloeibare food en feed producten. Onze vakbekwame chauffeurs verzorgen naar wens van de opdrachtgever gecertificeerd tanktransport van kritische producten met behulp van gespecialiseerd materieel. Door de bijzondere uitrusting van de tankopleggers is lossen in praktisch alle omstandigheden mogelijk: hydraulisch, elektrisch, eigen pomp of aansluiting op pompsystemen van de afnemer.

Tanktransport Bedrijven

Tankcleaning

De tankwagens worden in de eigen tankcleaning van Van Opdorp Transportgroep in Sas van Gent gereinigd: steriel, halal of kosher. Vanzelfsprekend voldoet onze tankcleaning aan de eisen gesteld binnen de levensmiddelenwetgeving.

Leverbetrouwbaarheid

Het beleid binnen Van Opdorp Transportgroep is te werken met goed opgeleide Nederlandssprekende chauffeurs. Onze chauffeurs en planners bedrijven al jaren topsport. Dankzij hen scoren we namelijk al meerdere jaren op rij extreem hoog op belangrijke KPI’s van onze klanten; on-time laden en lossen met een betrouwbaarheid van 98% à 99%!

Tanktransport levensmiddelen

Meer informatie?

Heeft u vragen over onze diensten of bent u geïnteresseerd in Van Opdorp Transportgroep als partner voor tanktransport? Neem contact met ons op via commercial@vanopdorp.com of bel direct naar +31 (0)115- 467 402.